Online banden kopen is eenvoudiger met BandenConcurrent

Een bedrijfsinitiatief dat opvalt door zijn uitgangspunt: de online verkoop van banden naar het veld brengen. Dit is niets nieuws, verre van dat, maar het is een dienst die de moeite waard is om over te praten. Het probleem met online kopen is dat je niet weet of het product dat je ontvangt hetzelfde zal zijn als het product dat je hebt gekocht, of het geen gebreken zal vertonen, of dat het duurder zal zijn dan wanneer je het in een traditionele winkel koopt. Als online bandenverkoper is de service van BandenConcurrent veel meer gepersonaliseerd en kunt u de resultaten veel nauwkeuriger filteren.

In de huidige situatie als gevolg van de Covid 19-pandemie is het online kanaal een van de belangrijkste alternatieve manieren van winkelen geworden, en het is niet meer dan normaal dat ook de auto- en auto-onderdelen sector naar het internet zal migreren.

De digitalisering van de banden aankoop

Op de website van BandenConcurrent valt het filtersysteem voor resultaten op, dat aansluit bij de Nederlandse markt. U kunt zomer-, winterbanden of all-season banden vinden, het enige wat u hoeft te doen is een formulier in te vullen waarop u het seizoen, de afmetingen, de categorie (premium kwaliteit/prijs of budgetbanden) en of u de montage service wilt of niet.

Zodra u dit hebt gedaan, kunt u een merk en model kiezen en uw bestelling plaatsen. De bezorgdienst heeft gewoonlijk tussen 24 en 72 uur nodig om het pakket binnen werkdagen te bezorgen. Het bedrijf garandeert de laagste kosten op de markt en volgt elke bestelling op.

Kies uit een groot aantal merken

Een ander voordeel van het online kopen van uw autobanden is het grote aantal merken waaruit u kunt kiezen. Van de meest bekende zoals Bridgestone tot andere die niet zo bekend zijn, maar toch uitstekend zijn en u een paar euro kunnen besparen, zoals Goodride of Minerva.

U kunt ook kiezen tussen andere kenmerken, zoals de maat van de band en de diameter van de ring. Evenzo is de montagedienst beschikbaar in verschillende steden, hetzelfde kan worden gedaan in een van de beschikbare gespecialiseerde centra, hoewel er ook de mogelijkheid is om de montage in uw werkplaats of garage zelf te bestellen.

De grote verscheidenheid die BandenConcurrent aanbiedt, biedt u de mogelijkheid andere opties uit te proberen die wellicht geschikter zijn voor de montage van nieuwe banden op uw voertuig, aangepast aan elk seizoen en met de garantie dat u koopt bij een gespecialiseerd bedrijf met vele jaren ervaring op dit gebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over oplichting en u kunt altijd om terugbetaling vragen als uw bestelling onderweg zoek- of beschadigd raakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *