Stage techniek

Zoek jij een stage techniek? Bij Naber Plastics BV valt veel te leren over technische automatisering op het gebied van kunststoffen. Ook de verwerking van deze technische kunststoffen en biomaterialen valt veel te leren.

De kracht van ons zit in onze innovatie. Dit is zowel in onze eindproducten te zien als in ons pand. Zo zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd. Wij specialiseren ons in “groene innovatieve” producten, waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Met een in-house productontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons. U kunt bij ons terecht vanaf de ontwerpfase tot aan volledig geautomatiseerde productie in grote aantallen.

Hebben wij je enthousiast gemaakt en wil jij werken en leren tegelijk? Wij bieden praktijkopleidingen op MBO- en HBO niveau. Je weet voor wie je komt werken en andersom kom je te werken voor iemand die weet wie jij bent.

Bij een leerwerk traject volg je één dag in de week theorie op een MBO of HBO opleiding. De overige dagen leer je het vak in de praktijk. Op die manier kun je leren en werken goed combineren.

Wij bieden:

  • BBL-werkplekken op mbo-3 en 4 niveau.
  • Deeltijd werkplekken op hbo-niveau
  • Een goed salaris
  • Goede en intensieve begeleiding
  • Baangarantie na je studie
  • Pensioenregeling 100% betaald door de werkgever
  • Je gaat een vak leren bij een van de meest innovatieve spuitgietbedrijven van Nederland, spuitgieten is een groeiende branche met veel toekomstperspectief.

Toch liever niet naar school? Wij bieden interne opleiding tot operator spuitgieter of medewerker technische dienst. Opleidingsniveau: MBO, HBO, VMBO, HAVO, VWO Soort: Fulltime, Parttime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *