Het alarmsysteem met meldkamer binden?

Ook buiten kantooruren wil je het liefst hebben dat het pand wordt beschermd tegen ongewenste gasten. Diefstal brengt niet alleen veel schade met zich mee. Ook de emotionele waarde wat hierbij komt kijken kan voor veel mensen behoorlijk heftig zijn. Een alarmsysteem met meldkamer binden is dan het beste wat je kunt doen. Hierdoor krijg je direct bij alarm een bericht en zal de hulpdienst worden ingeschakeld.

Ben jij de trotse eigenaar van een juwelierszaak? Dan weet jij als geen ander dat beveiliging helaas noodzakelijk is. Een inbraak of overval gebeurt steeds vaker. Helemaal nu dat we richting de “donkere maanden” gaan.

Ieder jaar wordt er rond de 65.000 keer ingebroken. Dit houdt direct in dat er enorm veel schade is en spullen die ontvreemd zijn. Om dit te minimaliseren is het van belang om een geschikt alarmsysteem aan te schaffen. Laat dit altijd door een extern partij uitvoeren die weet wat er gedaan moet worden. Overigens dien je er alsnog op te letten dat het bedrijf volstaat aan de BORG-opleverbewijs. CCV controleert deze bedrijven continu waardoor jij altijd wordt geholpen door het team wat weet hoe dat de installatie gedaan dient te worden.

Omdat niet ieder pand of kantoor hetzelfde is wordt er aangeraden om eerst een offerte op te vragen. Nadat de offerte binnen is heb je altijd alsnog de keuze om hier akkoord op te geven of juist niet.